chci v tobě vidět anděla
Anotace: váha lásky se musí hlídat:-)
Dávám ti smích
nechávám si pláč
Dávám ti vášeň
a projíždí mnou pocit zimy
Jsi zloděj mé radosti
v duši mi sídlí za tebe kus viny
Dávám ti lásku
a nechávám si prázdnotu
v zapomnění,
TY neznáš slůvko svědomí
jsi bez citu a studu
chladíš jak kus ledu,
přesto v mém klíně,
koupeš se v sladkém víně
Dávám ti svou tvář
a na oltář
křídla svá položím pro tebe
abych svobodně odletěla
z černoty tvé věže
a zbavila se otěže
Chci v tobě jednou vidět anděla
Komentáře (3)
Komentujících (3)