Chci
Anotace: jj, láska je láska - a když se skloubí láska a touha něčím být, je to hned zveršováno.... :-D
Chci malým ptáčkem v širém světě
být.
Chci rozevřít křídla, vzhůru letět
a snít.
Chci v koruně vysokého stromu své hnízdo
mít,
Ve kterém se mohu před zlými lidmi
skrýt.
Chci se zrnkem prachu v polní cestě
stát.
Chci se na tvé botě zachytit a nemuset
se bát.
Chci každou noc pod hvězdným nebem
spát
a nechávat si o tvých očích
zdát.
Komentáře (1)
Komentujících (1)