Anotace: Láska - ohromné množství otázek a mnohdy i slastných odpovědí. Někdy se jich však nedočkáme...
Tohle je krásný... možná to není geniální nebo tak, ale dokáže to prostě drapnout srdce do ruky a říct "Poslouchej!"
Promiň to výrazivo :)
26.12.2007 10:58:00 | .K.r.i.s.t.y.
Neboj...nezemřeš..čas..to vše zahojí...ale báseň jekrásná...ale smutňoučká:-)
28.11.2007 13:54:00 | Lady Carmila