Nemůžu zapomenout
Anotace: Nemůžu no, třeba to jednou za nějaký ten čas přejde...
Nemůžu zapomenout…
Bylo to jen jednou
Ale dotkl ses mého srdce
a tě tam stále cítím
jako bys tu byl…
Nemůžu zapomenout…
Cítím tvou ruku, co mě drží
tvůj pohled říká: Jsi skvělá.
Jsi můj princ z pohádky…
S polibkem odcházíš
a já teď cítím
další už nebude…
Bylo to jen jednou
A já nezapomněla….
Komentáře (1)
Komentujících (1)