Anotace: já nevim...mam v sobě zmatek a nevidim do někoho do koho bych vidět docela potřebovala
Naivně myslet a potom se vztekat
a stále dokola, koloběh jako řeka
to zkouší mnozí, a nenachází klid
co třeba zkusit do dlaně Rozum vzít?
A do druhé dlaně vzít zároveň Srdce
nekřičet nedupad, poslouchat zprvu trpce
že každý mluví jinak. Pak užasnout potají:
oni se nehádají!!! Ale v harmonii zpívají.
Všechno mělo svůj smysl
najednou to jasně vidíš
zklidní se Tvoje mysl,
když příběhy druhých sebe nešidíš.
30.09.2007 13:32:00 | SunnyRain
Skvěle vystižené a moc se netrap, protože takovej chlap si nezaslouží tvou lásku.
21.09.2007 20:03:00 | Erion Fate