...pěkně touživá,nedočkavě zasněná, netrpělivě žádostivá, žárem rozpálená, zamilovaně kozelná báseňka... jen bacha na ty lahve než je naplníš tak se musí vyprázdnit a to je nebezpečné ikdyž láskou opilá Hmm... krásná moc krásná...
21.09.2007 22:24:00 | jedam