Obejmi mě...
Anotace: ...výkřik do ticha...
Obejmi mě,
ať slyším tlukot Tvého srdce,
obejmi mě,
svýma rukama jen tak lehce,
obejmi mě,
snad smutek to rychle zažene,
obejmi mě,
i když trest mě za to nemine,
obejmi mě,
neboj, snad lavinu to nespustí,
obejmi mě,
Bůh nám tohle snad odpustí...
Komentáře (0)