nenuť mě...
Anotace: tak mám to i v úvahách nevěděla jsem kam to dát ale kdyžtak plosim o komentáře...:-)kuju
Chci zemřít.
Zbláznila ses? Proč?
Protože On...
Protože on? To nedává smysl. Vysvětli mi to!
Já musím zemřít.
Tohle mi nedělej. Mám z tebe strach, mám strach o tebe!
Sbohem...
Neodcházej, vysvětli mi to, zastav se! Tohle nemůžeš!
Promiň já musím. Protože On. Bez něj dál nemůžu, nenuť mě, sbohem...
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
Komentáře (1)
Komentujících (1)