Obavy
Pod drobnohledem tvého zraku
propadám panice a strachu
z možného krachu
Však letmé zašimrání na mé tváři
strach skrývaný zase sráží
do temných strží
Přitulím se do tvé vůně
zamknu pocity ve svém lůně
vychutnám si chvíle svůdné
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
Komentáře (11)
Komentujících (11)