na dobrou noc...
Anotace: ...(vleze se to i do sms :P)...
Dobrou noc ty moje zlato
posílám ti hubičku,
krásné sny ti přeju za to
že jsem v tvojem srdíčku
Jsi milý ráda tě mám
ve svých snech tě vídávám
jsi ten pravý já to vím
snad tě nikdy neztratím...
Komentáře (1)
Komentujících (1)