Anotace: Co jsem to zase provedla?!
něco se mi nelíbilo něco zase jo, četla jsem i lepší, ale zase i horší, ale taky je pravda, že poprvé něco od tebe...
17.01.2008 16:03:00 | whiolet
No jak to tak vypada mas opravdu siroky repertoar... Ale uvedom si to ze pokud chces byt v necem dobra musis to proste klast na prvni misto a omezit vsechno ostatni..... Verim ze si vyberes a snad mozna te to bude bavit....Potom uz budes mit na pul vyhrano...:-)
13.01.2008 10:17:00 | UNDEAD