Jak tomu bývá v Lásce..
Letmý nápěv hvězd,
sváděl dvě duše,
k tichému souznění,
v rouše Evinně ....
Studená rosa pak,
hasila dvě srdce,
rozpálená ohněm,
z noci předešlé...
Otisky milenců,
vášnivého aktu,
zavál vítr v trávě,
jak tomu již v lásce bývá...
Komentáře (4)
Komentujících (4)