Blouznivá
Anotace: Snad k tomu někdy dojde...
Má zářící čarovná kometo,
má hvězdo všemocná,
má přítelkyně osamělých nocí,
má krásko tajemná.
Všímám si Tvých ladných paprsků,
hladíš mě svým vábícím dechem,
laskám se s Tvojí krásou na dálku,
skrz mou duši prorostlou mechem.
Chráníš mě před prázdnotou noci,
v korunách stromů proséváš své slzy,
potají objímáš mé nahé tělo lehounce spící,
snad i já budu moct obejmout Tě také brzy.
Přečteno 555x
Tipy 4
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (4)
Komentujících (4)