Cukrářka
Krásná cukrářka,
v městě starém pracuje,
již mnoho let rozplynulo v čase,
lásku však stále hledá,
/
v nenávistném světě,
dnešní divné době,
/
po poledni,
kdy bludný rytíř na koni,
hnaní větrem ze severu,
objevil se u jejího domu,
promluvil k ní…..
líbeznou řečí….
oči tvé září,
zelenou barvou,
odrazem lesů,
vlasy ti vonní bylinkami,
/
nervozita z nás odpadá,
jak sníh roztává,
k sobě se lineme,
v podzimu co nás obklopuje,
slunko již tolik nehřeje,
sladce tvé polibky chutnají,
med máš na jazýčku……/
Komentáře (4)
Komentujících (4)