andynka.n.. no tak vidis aby neco noveho mohlo zacit musi neco zkoncit... tak at se Ti vede moc dobre ale v lasce sve city opatruj.
01.10.2007 21:01:00 | carodejka
děkuju...
jinak na tý noci bylo nádherný to že sem se přestala trápit kvůli bejvalýmu a poznala sem jinýho jinak nic aby to někdo nepochopil špatně...
27.09.2007 15:31:00 | andynka.n
Takova nadherna noc je jen v zivote snad jednou ... take Ti ji preji..
26.09.2007 21:57:00 | carodejka