Mozaika citů
Lechtivá slůvka v tvé pavučince
svíráš mě pevně
jak jen lze
Vypiješ všechnu sílu rána
do noci pak křičíš
slůvka známá
Neodcházej zůstaň chvíli
polední duhu chyť
sestav díly
Jak mozaiku pro další den
kdy slunce zaplaší
zlý sen
Přečteno 530x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
Komentáře (10)
Komentujících (9)