Láska

Láska

Anotace: Něco málo o tomto krásném citu...

Láska-žiješ jen pro ni,
je to zatím to,
v čem máš smysl života,
ale jak jsi hloupoučká!
Najdeš si kluka se kterým chodíš
3měsíce,3týdny a 3dny.
Když jsi sama sníváš o svém ideálu,
který by ti byl
přítelem,kamarádem i milencem.
Ale většinou najdeš 3kluky
z nich jeden je ti přítelem,
druhý kamarádem
a třetí milencem.
Jsi obklopena chlapci mnohých povah ubohých,
někdy se ti ani nechce žít.
Ale někdy přijde čas a poznáš,
že smyslem života není láska,
ale že smyslem života
je sám ŽIVOT!!!
Autor Pájík, 21.05.2005
Přečteno 1065x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí