Vyznání
Anotace: Vyznání lásky...
S láskou chci vstávat s láskou chci žít,
ty jsi má láska a s tebou navždy chci být.
Kdybych bez tebe někdy žil
a nikdy v tvé přítomnosti nebyl,
tak by můj život smysl ztratil.
Ty jsi to nejlepší co mě v životě potkalo,
nechci aby se to všechno nějak zkazilo.
MILUJI TĚ
Komentáře (0)