Zatím žádný....prostě jen....
Anotace: Hmmmmmmmm.............jen...však spoustu....
A sen se náhle naplní,
když princeznu princ pozná
Ambiem...
Na pohled Vílou, v duši je Andělem
a srdce buší, je jako splašené
navzájem honí se motýli po těle
To buší jenom pro ní.....
V něm kytičky kvetou, ptáčci si zpívají
já potichoučku potají
se dívám jak jim žehnáš
a buduješ jim svět
a tvoříš moře vzpomínek
Krásný a nehasnoucí plamínek...
Komentáře (1)
Komentujících (1)