sobota ráno kdesi na zastávce busu
Anotace: já vím je neohrabaná jako mé polibky hmm..holt jsem začátečník...
Láskou jsem oslepen
a jiskrou z Tvých očí
Láskou jsem sežehnut
a výhní Tvého úsměvu
Láskou jsem znehybněn
a krásou čokoládového pohledu
Polibky žhavými přidušen
a prsty v Tvých vlasech zapleten
Mé představy hoří
Až zplní se můj sen
Budu Tvým klínem
zpopelněn
Přečteno 485x
Tipy 7
Poslední tipující: Tanzania, Milásek, cevert
Komentáře (16)
Komentujících (16)