Anotace: Když jsi si jistý ,že je to TA osudová, pak nespravuj co se rozbilo, neohlížej se zpět, zapomeň, vrať se k ní a znovu tvoř.... nové, krásné, nezatížené. S jinou stejně štěstí nedojdeš ;-)
Tý jo....chápu, ale nechápu...víš o čem mluvím. Že by znovurozpoutaný vodovzdušný boj?
27.09.2007 18:08:00 | Viki C.