MY
Celý svět patří jenom nám,
protože nikdo z nás už není sám
a překračujem lidské masy,
všímajíc si nesmrtelné krásy...našeho vztahu
Už nejsme jenom já a ty,
otvíráme zakázané komnaty,
my-nic míň a nic víc,
koukneme se na měsíc...v nekonečném objetí
Spojili jsme svoje dlaně
a blížíme se k bílé bráně
vedoucí do společného života,
kde neexistuje paralelní samota...všedních dnů
Budu jen tvá a ty buď můj,
osud náš mi vymaluj,
barvami lásky, touhy, radosti, snů
chci s tebou být do konce svých dnů...v téhle galaxii
Přečteno 460x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)