Anotace: ..............
rychle žijeme,
rychle umíráme,
no,koukam,ze uz je tu nekdo vytah,je to fakt skvela cast..!!!
26.09.2007 21:37:00 | veronika
rychle žijeme,
rychle umíráme
... Tyhle slova mi nejsou tak úplně neznámý, cítím to u sebe podobně, proto se snažím žít opravdicky a ne jenom jako, abych toho ve svým životě stihla co nejvíc zažít :)
24.09.2007 20:20:00 | Liss Durman