Miluji Tě - kledba v srdci

Miluji Tě - kledba v srdci

Anotace: báseň o lásce, která se nedá vydržet a končí smrtí, než však navždy zavře s "klidem" oči, stihne říct to nejdůležitější

Ráno za úsvitu,
když slzy utírám,
slyším svou větu,
jak život svůj proklínám.

V noci, když nebe blýzkalo se,
vzala jsem svíc a růži,
že tě už nechci vidět zařekla se,
protrhla jemnou svou kůži.

Krev tryskem mizela,
zvadnul mi na rtech úsměv,
hromy jako smích jsem slyšela,
vítr byl nádherný nadpozemský zpěv.

Jako blázen jsem se točila,
viděla spousty duchů,
po tobě jsem dál toužila,
nevěřil svému sluchu.

Když bouřka přešla,
vše utišilo se,
k zemi jsem klesla,
k Bohu modlila se.

Dnes ráno, za úsvitu,
svou tvář si otírám,
opakuji MILUJI TĚ, jednoduchou větu,
a klidná umírám.
Autor PrincessTerinka, 24.09.2007
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
líbí

Opravdu pěkné ... ...

25.09.2007 19:22:00 | VoiD

líbí

pěkná...

25.09.2007 13:17:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí