závid košilce a strážci milenců
že hladí lehounce co nejhezčí ukrývá dům
25.09.2007 09:27:00 | vodnař
Něžně dotýká se tvé krajiny,
rozeseté
v konečcích jeho prstů.
Malebná síla času,
proudí kolem vás.
Ach…
Jsi prý k mání…
To tvé tělo říkalo mu,
však,
jemně proplouváte sebou,
vás
Láska si bere to co bylo
a už není k mání.
Ano,
je pro ní
ten správný čas…
25.09.2007 09:08:00 | kouzelníček
krásná báseňka se mě líbí
moc,poeta či básník
řek by žes k zulíbání
ale já nejsem básník
ve mě jen chtíč bezduchý
tak jen žes k sežrání
:-)
25.09.2007 01:44:00 | jedam