:D.. holky holky... co z nás jednou bude?? ;)... já vím.. pšššt... to je tajemství... ;)... tak dobrou noc... a nezabluďte ve snech... ;)...
24.09.2007 21:13:00 | prostějanek
ne byla... jsi... a nůžky se zabavují... ve prospěch... nás všech... ;)... stačí jen koukat... a uvidíš, že andělé okolo tebe jsou...
24.09.2007 21:05:00 | prostějanek