Ani nebe před bouří..
Bezbranně spíš
v chladném svítaní
rozplétáš nitky
líbivých snů
..vzbuď se lásko..
nehtem obkroužím
Tvé rty
..líně se probouzíš..
oči proti očím
promlouvám indigem
němě
k Tobě
vzlíná
teplo dotýkání
prameny vlasů
vykreslí cestu
k hrudi
kloužou těla
v rámu zakletého obrazu
ani nebe před bouří
láskou nešetří
..dobré ráno miláčku..
Komentáře (7)
Komentujících (7)