Paprsek
Anotace: Pokus něco napsat ve škole, můj brouček.. Prosím, hodnťte
Miláčku zastav se,
pouhé slunce z mraku,
podívej,
usměj se.
Strnulá postava klid dodává,
dotkni se,
snadná jest doprava.
Mrkni,
slunce opět je tu,
odpolední siesta v náruživém obětí.
Jsi tu?
Paprsky provokují,
oči čím dál bolí.
Přivez úlevu mně potřebnou,
čekám na Tvou ruku hebkou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)