Teplo srdcí
tělo zakryje nahota
náruč vyplněna lidským teplem
zahřeje skřehlé srdce
schovám se u tebe
než přebolí všechny křivdy
stanu se součástí tvého dechu
abys už nikdy necítil
jak plíží se samota
k dveřím od tvého srdce
budu u tebe
po celičký náš čas
pohltím ozvěnu bolestných vzdechů
Komentáře (1)
Komentujících (1)