Balzám
Anotace: po úplném vyhoření, nastane období ničeho až teprve potom může začít znovu klíčit cit....
..
Balzám
Polož mi hlavu do klína,
a s klidným dechem blízko slasti,
s pocitem jako hrdina,
tvé krajině duše, stvořím
ty nejvonnější masti.
Lehni si na má ramena,
jen klidně přijmi teplé dlaně
a vyhořelá ta krajina
zarůstá květy,
chraň je teď klíčí
pohlédni na ně…
..
Přečteno 505x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (4)
Komentujících (4)