4 z 12
Anotace: ...vždycky je krásné být s nimi...
Lehat do trávy,
zavonět usycháním.
Září se koří.
Přáním zpozdilá
hřeji hruď podzimu.
Říjen je bosý.
Pozdní obavy
svlékané listobraním.
Listopad hoří!
Do sněhobíla.
Uzamčena v ozimu!
Prosinče, prosím!
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: pigeon
Komentáře (2)
Komentujících (2)