Anotace: ...
Napsat, že se mi to líbí, a že je to hezky napsané, se asik zrovna nehodí ... i přesto to napíšu ... líbí se mi to, obsah je myšlenkový, leč bolestný, věty dobře poskládané, četlo se mi to dobře.
04.02.2008 17:52:00 | NikitaNikaT.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?