Anotace: Nebo nemám?...A okvětní lístky sedmikrásky padají na zem...
klidně si piš, o své duze a květinách a sluníčku, když tě to baví. ale zkus do takových témat vtisknout nějaký svůj vlastní, originální prvek. a bude to pak mnohem zábavnější. :)
25.09.2007 19:59:00 | brooklyn