Pro Andílka
Na rty Ti polibky sázím, hladím po vlasech a tváři,
Naproti Tobě teď sedím, do očí zhluboka hledím,
Nevím jak vyslovit ten pocit co pod srdcem stále nosím,
Je to láska? Je to vášeň? Nestačí mi jedna báseň,
Tento cit si uchovejme, stále ho srdíčky hřejme,
Není nad to když člověk člověka má rád,
Ať je přítel či jen kamarád.
Andílku pro mě jsi víc...víc než dokážu Ti říct...
Komentáře (0)