Anotace: tahle byla taky psána na začátku září.Je to asi jen takové malé ohlédnutí za jedním moc pěkným vztahem...
Neznám Tě ,ale moc se mi líbí tento tvůj styl.
A báseň celkově je krásná,upřimná,prožitá.
Velmi se Ti zdařila.
28.09.2007 07:07:00 | s.e.n
děkuji za komentík a % a to, žes na sebe upozornila, tahle báseň je moc pěkná, ale dnes už je zítra, takže pozdě ..., však na čtení Tvých dalších dílek si v týdnu určitě najdu čas...
28.09.2007 00:33:00 | ni.va