Květy ráje
Anotace: Věčně rozmilovaná postel... :-)
Ulehám
do rozmilované postele
Ještě tu cítím
Tvé něžné dlaně
v kalichu horkých vln
a vrcholky
vzájemných doteků
Ještě tu cítím
květy ráje,
které znovu a znovu
dýcháme póry
člověčích obleků
Jen duše
navždy nahé
se tiše usmívají
lidské vášni
v prolínání
Vždyť dávno
jsme již
jedno tělo…
Přečteno 617x
Tipy 1
Poslední tipující: G.P.
Komentáře (13)
Komentujících (13)