Chtěla jsem ti jen poděkovat za komentář, ale tak se dívám, že seš fakt nějaká dobrá :( taková já nikdy nebudu :( 100
09.03.2006 17:18:00 | Kristýna M
..první sloka velmi osvěžující, ve druhé a třetí by to chtělo jinej poslední verš, a v prvním řádku třetí mi chybí jedna slabika (já bych tam dal "... Tě miluje") - vím!, že podle počtu slabik to sedí, ale zkus si ji říct nahlas. Jinak celkově kvalitní, obraty, výrazy výtečné, jako ostatně od Tebe vždy!!!
16.11.2005 22:43:00 | MATT
Ta je super. Jen nechápu, co zanmená pespříliž milovta... To podle mě nejde, neb lásky není nikdy dosti...
10.10.2005 18:04:00 | Manik