Vezmi mě pryč
Anotace: stvořeno ve škole o desetiminutové přestávce, tak na to berte prosím ohled :D
Vem mě za ruku a odveď pryč.
Polib mě na rty a vytáhni klíč,
kterým se odmyká bezstarostný svět,
kde není zlomyslných vět.
Odveď mě do světa, kde můžeš milovat,
odveď mě do kraje, kde nemusíš lhát,
abys naši lásku uchránil
a nikoho tím nezranil.
Vem mě do krajin, kde svíce klidně planou,
kde měsíc září a čisté řeky líně plynou.
Vem mě do země, kde není čas,
kde není lidí, kde život je jen náš.
Vezmi mě pryč...
Přečteno 761x
Tipy 5
Poslední tipující: Grafomanická MIA, sluníčko sedmitečné, Bíša, ourbloodiscursed
Komentáře (3)
Komentujících (3)