Modrá
Anotace: Já prostě veselejc psát neumím...
Modrá jak nebe,
modrá jak mrak,
chci jen a jen tebe,
tak jako tak..
Po nebi pták letí,
nese ti mé psaní,
o tom co k tobě cítím
a co sama ti říct neumím.
Snad někdy řeknu ti,
co je mé prokletí,
zatím tě budu potají
hluboce a bezmezně milovati.
Komentáře (0)