Začátek konce
Anotace: Je to o bolesti z roschodu s člověkem, kterého jsem milovala.
Hruď mi poklesá nahorů a dolů,
počítám dny kdy byly jsme spolu.
Počítám chvíle co jsem bez Tebe,
sčítám je tajně jen tak pro sebe.
Je mi tak ouzko teď když to vím,
s největší tyjátrou se popravím.
Je mi až do breku mám chuť se zabít,
až budu v pokleku půjdu Ti nalít.
Čiré té sklenky plněné krví,
Tvá je to vina,kdo mi odpoví.
Proč jsi mi lhala, srdce zlomila,
a teď nechápeš proč jsem se zlobila?
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: F.i.L
Komentáře (1)
Komentujících (1)