Chtěla bych Tvou návštěvu

Chtěla bych Tvou návštěvu

Anotace: No co, maturita na krku a přítel daleko.. Prosím hodnoťte

Halo, mrkni, kdo tu je,
kdo Tvé oči miluje.
Ted sama osamocena,
myslí na Tebe.

Rovná cesta,
neznámé okolí,
bázeň i dojetí,
přivítána krajem mohla by být?
Co třeba trochu snít?
Realita nesnadná,
vzdálenost velká Opava.

Založím si chov,
holoubek Ti psaní donese,
ne ne přátelé,
autobusem se poveze,
ne však holoubě,
zamilované srdce.
Co bys tomu řek?
Autor losberundos, 26.09.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ach

30.09.2007 13:39:00 | pšouk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel