Anotace: Myšlenky mi uletěly tam, kam neměly. Básnička o smutku, zamilovanosti, vyznání a zoufalství. Názvu se nelekejte. Prosím každého, kdo si mé dílko přečte, ať mi napíše kratičký komentář a nechá hodnocení. Moc děkuju.
Je to pro mne pouhý popis citů a pocitů. Zkus do toho vnést i více fantazie, obrazotvornosti (jediná originální metafora je toliko v prvním verši, další obrazy už jsou přinejlepším klišé). Pokud se Ti zdaří najít svižnější či složitější rým než gramatický, bude to další pozitivum. Pak budou nejen Tvé verše, ale jistě i Ty (mezi svými vrstevníky) více WANTED — žádány. A piš a čti a čti a piš!
17.03.2008 14:41:00 | Špáďa
Hm xP na jednu stranu je to smutné, na druhou už míň. Já nevím. Teď jsem v divné situaci, kdy všechno smutné odmítám, takže se mi to líbí tak na 50%. Hodnotit nebudu.
30.09.2007 20:25:00 | Milady