Čekání
Kupuji si sukně - pro Tebe
Kupuji si svetry - pro Tebe
Kupuji si vůně - pro Tebe
Kupuji i sandály - vše jen pro Tebe
Stojím v dlouhé frontě - na Tebe
Čekám, kdy si mě koupíš pro sebe?
A teď tu ležím
bez sukně
bez svetru
bez vůně
A bez Tebe...
Komentáře (2)
Komentujících (2)