Malování
Kreslím ti do dlaně,
mýdlovou pěnou ve vaně,
...........svoje snění.
Podívej,jak krásně pění!
Pro radost tvých oček,
namaluji něhu z vloček.
Smím ti ji darovat?
Po touze tě malovat!
Už zbývá jen domalovat,
ty tvoje sladké rtíky.
A tobě patří díky,
že jsi mě naučila MILOVAT!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)