Ohlédnutí
Anotace: ..Za minulým rokem..
Kdysi jsem naději měla,
ale ona uletěla.
Kdysi jsem měla i víru,
ale ona ztratila svou sílu.
Kdysi jsem věřila a doufala,
avšak na tebe zbytečně čekala.
Tenkrát jsem se trápila,
tvůj obraz v srdci nosila...
........
Dnes vidím, jak jsem byla hloupá...
Přečteno 435x
Tipy 11
Poslední tipující: Karmínka, ilona, AndyKo, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Duhová, jára spots
Komentáře (3)
Komentujících (3)