přestat milovat
Anotace: ani nevím co k tomu psát ...je to divná báseňka
kreslila jsem muže,
co kupoval mi růže,
kreslila jsem jeho slova,
kterými vždy na mě volá.
kreslila jsem jeho city,
co do srdce mu byly vryty.
kreslila jsem jeho slzy,
které přišly až moc brzy.
protože už nemiluji
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Santinan Black
Komentáře (2)
Komentujících (2)