jsem klubíčko nití spletené pro tebe
jsem klubíčko hozené do nebe
jsem nitka spuštěná ze slunce
jsem kopretinou na louce
jsem kapka svržená z mraku
jsem kamínek vystřelený z praku
jsi rozplétač mých zamotaných dnů
jsi chytač mých střeštěných snů
jsi úsměvem pro slunce
jsi motýlem na louce
jsi mlhou v jejím dechu
jsi střecec kamínků z mechu
jsme klubíčka v sobě
jsme spletená obě
jsme loukou ranní
jsme mlhou na ní
jsme horkým dnem
jsme nahým snem