Anotace: ..............
První čtyři verše jsou strašně krásné =O) Jinak báseň je to celkově pěkná, ale řekla bych, že má slabý závěr. Ale je vidět, že to myslíš vážně a to je plus ;O)
28.09.2007 21:22:00 | Elvien
Všem mužům, toliko poetičnosti a lásky věrné...
28.09.2007 10:49:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková