Anotace: napadlo mě při cestování po Brně...
ano, cinká pěkně, ale občas cinká trochu mimo mísu. některé výrazy se ti vážně daří, nedostižní dveře, chronos skvěle vyjádřen, doslova: vyjádřen. přes všechny báječné momenty (především zvukové či obrazové) je text poněkud vyjádřen, jako vykrojené jablko. okamžik s pasním, nejsem k mání, je nejsilnější, působivý, ale málo. na poměry literu ovšem skvost.
30.09.2007 20:57:00 | grygaruv atelier
Rád bych vyjádřil radost nad cinkotem ve tvé poslední básni - Večírek pro tři, i když zůstaneš jako kůl v plotě stát, tvá poezie bude vždycky dobrým kompasem pro tvé další směřování a zaostřování cílů. Oni zůstali tam kde nechtěli původně skončit, ty máš však na víc. Jsem přesvědčeným pozorovatelem tvých výletů do světa fantazie. Pokračuj. Dobrá poezie může být i dobrým tréninkem těla. Ad bonum.
30.09.2007 00:54:00 | PatriceB