Sebevrahem
Anotace: Jsem sebevrahem, zemřeným tvou rukou...
Konečný den se sblížil
s chudobným světlem pozřel
lásku, kterou on žil
jen a proto, aby zemřel...
Mé srdce se víří prachem...
Jsem sebevrahem...
své srdce jsem ti dal
Jsem sebevrahem...
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
Komentáře (3)
Komentujících (3)